Facebook

Victoraad Financieel Advies: dé verzekerings­specialist voor kleine ondernemers

AOVzelfregelen is een dienst van Victoraad Financieel Advies. Victoraad uit Amersfoort is thuis in alle verzekeringen voor de kleine en middelgrote ondernemer, waaronder arbeids­ongeschiktheids­verzekeringen.

Je bent zzp’er of mkb’er. En ondernemen is je passie. Je bent goed in je vak, weet jezelf te verkopen en hebt tevreden klanten. Natuurlijk heb je óók te maken met onzekerheden. En risico’s die je niet kunt of wilt dragen. Je wilt ze het liefst verzekeren.

De adviseur is in staat door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren de kern van onze behoefte snel boven water te krijgen.

Patrick

<p>Bij Victoraad Financieel Advies regelen we dat voor jou. Je arbeids­ongeschiktheids­verzekering, je pensioen, je hypotheek en tal van andere verzekeringen. Onder de beste voorwaarden en tegen de scherpste premies. Met jouw unieke, persoonlijke situatie en wensen als uitgangspunt. En – het allerbelangrijkst – altijd op basis van ons onafhankelijke advies. Open, eerlijk en duidelijk. En dus in wederzijds vertrouwen.</p><ul><li class="fa-external-link"><a href="https://www.victoraad.nl/" target="_blank" rel="noreferrer noopener">Website Victoraad Financieel Advies</a></li></ul>

Bij Victoraad Financieel Advies regelen we dat voor jou. Je arbeids­ongeschiktheids­verzekering, je pensioen, je hypotheek en tal van andere verzekeringen. Onder de beste voorwaarden en tegen de scherpste premies. Met jouw unieke, persoonlijke situatie en wensen als uitgangspunt. En – het allerbelangrijkst – altijd op basis van ons onafhankelijke advies. Open, eerlijk en duidelijk. En dus in wederzijds vertrouwen.