Facebook

Klap Verzekeringsmakelaar: dé verzekerings­specialist voor ondernemers

AOVzelfregelen is een dienst van Klap Verzekeringsmakelaar. Klap Verzekeringsmakelaar is thuis in alle verzekeringen voor de kleine en middelgrote ondernemer, waaronder arbeids­ongeschiktheids­verzekeringen.

Je bent zzp’er of mkb’er. En ondernemen is je passie. Je bent goed in je vak, weet jezelf te verkopen en hebt tevreden klanten. Natuurlijk heb je óók te maken met onzekerheden. En risico’s die je niet kunt of wilt dragen. Je wilt ze het liefst verzekeren.

Alles gaat super bij de adviseur. Heel persoonlijk en echt met de bedoeling je te helpen. Doet super zijn best om het maximale eruit te halen. Totaal niet moeilijk om wat extra’s te doen. Gewoon helemaal top.

Pieter

<p>Bij Klap Verzekeringsmakelaar regelen we dat voor jou. Je arbeids­ongeschiktheids­verzekering, je pensioen en tal van andere verzekeringen. Onder de beste voorwaarden en tegen de scherpste premies. Met jouw unieke, persoonlijke situatie en wensen als uitgangspunt. En – het allerbelangrijkst – altijd op basis van ons onafhankelijke advies. Open, eerlijk en duidelijk. En dus in wederzijds vertrouwen.</p><ul>
<li><a href="https://www.victoraad.nl/" target="_blank" rel="noreferrer noopener">Website Victoraad Financieel Advies</a></li>
</ul>

Bij Klap Verzekeringsmakelaar regelen we dat voor jou. Je arbeids­ongeschiktheids­verzekering, je pensioen en tal van andere verzekeringen. Onder de beste voorwaarden en tegen de scherpste premies. Met jouw unieke, persoonlijke situatie en wensen als uitgangspunt. En – het allerbelangrijkst – altijd op basis van ons onafhankelijke advies. Open, eerlijk en duidelijk. En dus in wederzijds vertrouwen.