Facebook

Totaalpakket van arbeids­ongeschikt­heids­­verzekering en ontzorging

AOVzelfregelen biedt een arbeids­ongeschiktheids­verzekering aan waarbij wij het beheer en de informatie­voorziening verzorgen. Mocht je daadwerkelijk arbeids­ongeschikt raken, dan ontzorgen wij jou door melding van arbeids­ongeschiktheid bij de verzekeraar te doen. En tegelijk regelen we de administratieve en (medische) ondersteuning. zodat jij je daar zelf niet druk over hoeft te maken. We zijn transparant in wat je krijgt en wat het je kost.

Arbeids­ongeschiktheids­­­verzekering van a.s.r.

AOVzelfregelen werkt samen met a.s.r. Via ons kun je een Doorgaanverzekering van deze betrouwbare verzekerings­maatschappij afsluiten. Je kunt kiezen uit verschillende AOV’s.

Ook heb je de mogelijkheid om de AOV van a.s.r. te combineren met een uitstekende zorgverzekering met vrije zorgkeuze.

De kosten voor de arbeidsongeschiktheids­verzekering en een eventuele zorgverzekering hangen af van je persoonlijke situatie en de keuzes die je maakt. Maak daarom een berekening van je premie.

Service en onderhoud

Zolang je via AOVzelfregelen verzekerd bent voor ziekte en arbeidsongeschiktheid, zullen wij je ontzorgen en helpen bij eventuele arbeidsongeschiktheid. Wij regelen de volgende zaken voor jou:

Kosten en kortingen

Als je de arbeidsongeschiktheids­verzekering (al dan niet in combinatie met een zorgverzekering) afsluit bij AOVzelfregelen, nemen wij de afsluitkosten voor onze rekening, en betaal je alleen de kosten voor de verzekering(en) zelf en voor service en onderhoud. Voor het afsluiten van een AOV krijg je een offerte van ons. Wij helpen je bij het afsluiten van de verzekering.