Facebook

Doorgaanverzekering voor ondernemers inclusief zorgverzekering

Het unieke aan de Doorgaanverzekering voor ondernemers van a.s.r. is dat de beste arbeids­ongeschiktheids­verzekering in de markt gecombineerd kan worden met een uitstekende zorgverzekering met vrije zorgkeuze. Plus persoonlijke hulp van de Doorgaanexpert en extra vergoedingen, zoals uitgebreide dekkingen voor fysiotherapie, psychologische hulp en voor als er thuis tijdelijk meer zorg nodig is. Zodat jij kunt doorgaan met ondernemen.

Zorgverzekering met vrije keuze

Je kunt de arbeids­ongeschiktheids­verzekering combineren met een zorgverzekering. Als je dat doet krijg je korting op je verzekering!

De zorgverzekering van a.s.r. is een restitutieverzekering. Je hebt recht op vergoeding van de kosten van zorg, maar je bent vooral ook vrij in de keuze van zorgverlener. Om de zorg voor jou goed en betaalbaar te houden en daarnaast de keuzevrijheid te garanderen, maakt a.s.r. met zoveel mogelijk zorgverleners afspraken over kwaliteit en prijs. Lukt het a.s.r. niet om een afspraak met een zorgverlener te maken? Dan geldt altijd het marktconforme tarief. Dus:

Doorgaanmodule

Bij de Doorgaanverzekering krijg je ook de speciale Doorgaanmodule voor ondernemers. Met deze module ben je verzekerd van de belangrijkste zorg, maar heeft a.s.r. ook aandacht voor het gezin. De Doorgaanmodule is voor en door ondernemers ontwikkeld. De dekkingen zijn overgenomen uit de aanvullende verzekering. Zo worden dubbele dekkingen voorkomen en kan a.s.r. een extra voordelige aanvullende verzekering aanbieden met de meest uitgebreide dekking.

Dekkingen in de Doorgaanmodule zijn bijvoorbeeld vergoedingen voor Mindfullnes, de meest uitgebreide dekking fysiotherapie en vergoeding voor psychologische zorg voor de ondernemer. Om jou te helpen doorgaan biedt de module ook dekkingen waarvan jij en je gezin gebruik kunnen maken, zoals vervangende mantelzorg, gezinshulp bij uitval van de partner of kinderopvang bij opname van één van de ouders.

Doorgaanexpert

Bij de Doorgaanverzekering krijgt je persoonlijke hulp van De Doorgaanexpert. De Doorgaanexpert staat voor:

Informatie